Vi erbjuder
Rätt miljö för dig och ditt företag

Rätt miljö för dig och ditt företag

Letar du efter lokaler att driva ditt företag i? Kalmar Science Park finns på Varvsholmen. Vi äger inga fastigheter, men vi kan hjälpa dig med kontakter till olika fastighetsägare.

I vår inkubator finns kontorslokaler . Här sitter ett 15-tal företag. För de som deltar i inkubatorprocessen finns färdigmöblerade kontor med tillgång till internet och kopiator. Förutom det egna kontoret så får du också tillgång till mötesrum där du till exempel kan träffa kunder. I vårt gemensamma fikarum får du möjlighet att träffa andra företagare och få både sällskap och bra kontakter.

På Varvsholmen har Kalmar Science Park kontor i KIFAB:s hus. Här kan du hitta både större och mindre kontorsmiljöer.  Förutom kontor finns det gott om gemensamma utrymmen där du som hyresgäst kan träffa andra företagare och ha möten. På bottenvåningen finns Restaurang Varvsholmen som erbjuder både lunchservering, fika och catering.

 

Rätt miljö för affärsutveckling

I inkubatorprocessen hjälper vi dig att utveckla din affärsidé och bygga ditt företag. Du får en egen affärsutvecklare som hjälper dig utifrån dina förutsättningar. Du får stöd att sätta mål och hjälp på vägen att nå dem.

Om du som är ansluten till oss känner att du vill komma vidare och behöver hjälp med att utveckla ditt företag ställer vi gärna upp som bollplank. Vi kan också hjälpa dig med kontakter till experter, rådgivare och finansiärer.

Våra seminarier och mötesplatser ger dig tillgång till kunniga föreläsare och möjlighet att knyta bra kontakter för att utveckla ditt företag.

Läs mer

Kalmar Science Park Incubator

Kalmar Science Park Associate och Associate Growth

Kalmar Science Park Digital Business