Vi erbjuder
Profilbild_21_620x306

De rätta kontakterna och möjligheterna

Kalmar Science Park omfattar idag ett sjuttiotal företag och organisationer. Spännvidden är stor. I Kalmar Science Park ingår både nystartade och etablerade företag inom en rad branscher. Gemensamt för företagen är att de vill utvecklas. Det ger dig ännu fler möjligheter och en plattform för att utbyta idéer, kunskap, erfarenheter och tjänster.

Vi jobbar tillsammans med kommunerna i regionen, Regionförbundet och Länsstyrelsen för regionens utveckling både på strategisk nivå och igenom att driva och delta i olika projekt. Genom en rad strategiska samarbeten med olika aktörer i det regionala innovationssystemet, Linnéuniversitetet och nätverk kan vi lotsa dig rätt.

Är du ny i regionen och känner att du söker efter rätt nätverk för dig och dina behov? Letar du efter samarbetspartners? Behöver du hjälp att hitta finansiering till din idé? Söker du efter någon särskild kompetens? Frågorna vi får är många. Vi har både svaren och kontakterna som hjälper dig att träffa rätt personer.

Genom våra aktiviteter och projekt kommer du som företagare i kontakt med en rad experter och företagare som du kan ha nytta av i ditt företagande.