bild_hemsidan_digitala_affarer_2017

Digitala Affärer den 18 september 2017 -Do you dig it?

 

Säkra din plats redan nu till årets digitala händelse i Kalmar!

Calmar Stadshotell
Klockan 8.30-17.30

Alexander Bard är artisten och cyberfilosofen som redan på 90-talet förutsåg internetrevolutionen, med Google, Facebook, Al-Qaida och Wikileaks. På årets Digitala Affärer-dag tar han med oss på en utmanande resa in i framtidens Småland!

Om Alexander Bard
Många tänker på honom som artist och jurymedlem i Talang, men sedan slutet av 90-talet har Alexander Bard rönt stor uppmärksamhet för sina böcker och föredrag om sociologiska och ekonomiska konsekvenser av internets framfart. Han vill skaka om vår världsbild och hävdar att digitaliseringen är en historisk revolution av samma dignitet som en gång skriftspråket och boktryckarkonsten. Alexander Bard bjuder på en lika utmanande som inspirerande samtidsanalys och inblick i morgondagen.

Visma, Social View, Sara Öhman och många fler…
Missa inte även ett fullspäckat program där vi utforskar trenderna, den senaste kunskapen, varvat med riktiga case av digitala lyckanden och lärorika misslyckanden. Du kan själv kan välja mellan tre spår, beroende på var ditt företag befinner sig – START UP, NEXT och TRANSFORMATION. Håll utkik här! Programmet publiceras eftersom det blir klart…

Fortsätt häng med oss på Blooper Evening
Efter konferensen bjuder vi på en befriande Blooper Evening med buffé och dryck på puben Pipes, med start kl 18.00. Vi umgås och lyssnar till digitala entreprenörer som delar med sig av sina misstag, men också sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan.

Anmälan >

arrangorer_ehandelsdagen_650px

Om arrangemanget
Digitala Affärer-dagen arrangeras för åttonde året i rad av Kalmar Science Park, Linnéuniversitetet, Handelskammaren och Svensk Digital Handel (tidigare år under namnet e-handelsdagen). Det är ett icke-vinstdrivande event där varenda krona går till att göra nästa års konferens ännu bättre.